Over ons

Hallo, ik ben Benny Den Auwer.

Heel veel lentes geleden ben ik geboren en opgegroeid in Duitsland. Ik ben een gewone Belg maar de "Deutsche Gründlichkeit" (=punctueel en grondig te werk gaan) zit wel in mijn bloed en komt terug in alles wat ik doe.

Ik ben een gelukkige vader van een tienerzoon en de pluspapa van 2 kleuterjongens. Samen met mijn partner wonen we in Edegem.

Van kinds af - en nog steeds - ben ik gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Of het nu elektrisch, bouwtechnisch, ... is, het is allemaal boeiend. 

Zo ben ik eerst als technieker van F-16 straalvliegtuigen bij de Belgische Luchtmacht terechtgekomen. Ik stond in voor het elektrisch/elektronisch onderhoud van het Radar-en navigatiesysteem van de F-16's in Kleine Brogel. 

Hierna heb ik in het De Nayer Instituut het diploma van Industrieel ingenieur (Master) behaald. 

Zoveel jaren later in leidinggevende functies werd mijn dagtaak herleid naar heel veel "bureauwerk" maar miste ik het praktische aspect om terug meer met mijn eigen handen te werken.

Daarom ben ik gestart met deze zaak. Zo kan ik zelf een evenwichtige balans maken tussen administratie en de uitvoeringswerken.

Ik heb zelf in mijn professionele loopbaan en ook privé dikwijls ervaren hoe vervelend het bijvoorbeeld is wanneer vakmensen steeds maar beloven en uiteindelijk hun afspraken niet nakomen. En laat ons eerlijk zijn soms toch vrij behoorlijke bedragen durven vragen. 

Voor mij is het belangrijk om transparant te blijven en gemaakte afspraken na te komen en dit voor een correcte prijs-/kwaliteitsverhouding.

De naam Daura zou een afkorting van mijn achternaam kunnen zijn, maar betekent in het Esperanto onder andere blijvend, eeuwig , duurzaam. Concreet voor mij betekent dit gewoonweg: wat je doet moet van de eerste maal goed zijn voor de lange termijn.

Daarom geef ik steeds garantie op mijn afgeleverde werk.

Benny